Politică de Retur

Cartile, hartile (pliate, de perete, inramate, personalizate sau / si cele produse la comanda), CD-urile, DVD-urile, creatiile unicat si personalizat la comanda, transpuse pe suport hartie din format vector, digital sunt produse supuse reglementarilor legate de drepturile de autor. In cazul lor, returul si inlocuirea se pot accepta doar in caz de lipsa de conformitate (defect de fabricatie / productie, deteriorat in timpul transportului, etc), nu din motive de continut, de judecata, de gust sau de valoare.

Produsele supuse reglementarilor legate de drepturile de autor nu se pot returna, deoarece se pot fotografia, copia, scana, etc.

Conform OUG nr 34/2014, produsele achizitionate la distanta se pot returna.

Produsele se pot returna in ambalajul original sau alt ambalaj compatibil transportului si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Situatii in care puteti solicita returnarea produselor:

1.Cumparatorul doreste sa renunte la cumparare in termen de 14 zile

Conform OUG nr 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, un client poate renunta la cumparare (prin denuntare unilaterala a contractului) in termen de 14 zile de la primirea produsului comandat la distanta. In acest caz, costurile de retur si de transport sunt suportate de catre cumparator.

Pentru returnare, nu se accepta produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi sau produsele care au ambalajul original rupt sau desfacut, de asemenea nu se pot returna produse care prezinta urme de utilizare.

2.Produsul comandat nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul receptionat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile prezentate pe site sau prezinta defect, cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru a fi inlocuit cu un alt produs sau poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta. Daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre societatea RF KINETIX SRL.

Daca un anumit produs nu poate fi inlocuit cu un altul de catre societatea RF KINETIX SRL, atunci vi se va restitui contravaloarea acestuia. RF KINETIX SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data la care produsul a ajuns in posesia sa.

administratorPolitică de Retur